SEO Breda - Voor als jouw bedrijf uit regio Breda ook zichtbaar moet zijn in Google. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of een gratis SEO Scan.

SEO Breda

Is jouw bedrijf uit Breda nog niet voldoende vindbaar in Google? En loop je daardoor klanten, leads en omzet mis? 

Google domineert het internet. En zo'n 90% van de mensen start een zoekopdracht naar een dienst op product op Google. En ze kijken niet verder dan de eerste pagina.

Dus moet jouw bedrijf op die eerste pagina vindbaar zijn. Op zo veel mogelijk relevante zoekwoorden, zodat je de meest relevante bezoekers naar je website krijgt.

SEO Breda

SEO Scan aanvragen

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende SEO scan. Hierbij laat ik je weten hoe jij gevonden wordt in Google.

(Zien we gelijk of je kansen laat liggen en dat wil je liever niet toch?)

SEO Specialist uit Breda

Ik (Dennis Stopa, nodeyn) ben gevestigd in Oosterhout, maar kom uit Breda. Ik heb meerdere bedrijven uit regio Breda geholpen met zoekmachine optimalisatie, om zo meer klanten te krijgen uit Google.

Ik heb meer dan 7 jaar SEO ervaring. En ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat jij je bezig kan blijven houden met het runnen van je bedrijf. Ik werk niet exclusief voor bedrijven uit Breda, maar ook voor bedrijven uit de regio, bedrijven door heel Nederland en zo voer ik bijvoorbeeld SEO uit voor een Amerikaans bedrijf met vestigingen (en websites) in 10 landen.

Als SEO specialist neem ik het gehele SEO traject voor je uit handen. Met een SEO strategie op maat voor jouw bedrijf werk ik aan de verschillende onderdelen van SEO.

  • Technische SEO
  • On-Page SEO
  • Off-Page SEO (Linkbuilding)

Op basis van een zoektermen-onderzoek en concurrentieanalyse ga ik aan de slag met de SEO voor jouw website. We maken je website technisch op orde (indien noodzakelijk) en zorgen dat de On-Page SEO staat. Hiervoor optimaliseren we bestaande content/pagina's of maken we nieuwe pagina's aan om de juiste zoektermen te targeten.

Voor wie is SEO Breda?

SEO Breda is specifiek voor bedrijven uit Breda. (Niet gevestigd in Breda en toch SEO nodig? Dat kan zeker, neem dan contact met me op.) Of je bedrijf nu bestaat uit één lokale vestiging, of 10. Of als je geen lokale vestiging hebt maar alleen via het internet te bereiken bent. Daarbij maakt het niet uit of je ZZP, MKB of MKB+ bent.

Veelgestelde vragen over SEO Breda

Waarom SEO?

SEO / Zoekmachine optimalisatie zorgt voor bezoekers die via Google (of Bing) op zoek zijn naar een product of dienst. Doordat deze mensen actief op zoek zijn is het zaak om ze zo snel mogelijk te helpen.

Ze zoeken namelijk bewust of onbewust omdat ze een oplossing voor een probleem willen hebben. Dus sta jij met jouw website op het juiste moment in beeld bij de (be)zoeker en kan je ze helpen met het oplossen van het probleem dat ze ervaren? Dan heb jij een nieuwe lead of klant.

SEO of SEA?

Wanneer kies je voor SEO en / of wanneer kies je voor SEA? Als je nog nergens zichtbaar bent in de organische zoekresultaten (SEO) en je hebt een marketing budget dan is het zeer aan te raden om te starten met SEA. Hiermee ben je direct zichtbaar op de zoektermen waarop jij gevonden wilt worden.

Nadeel: je betaalt per klik. Sommige branches hebben een hele hoge per klik. Aan de andere kant is het voordeel: je bent direct zichtbaar en je krijgt direct feedback. Als je heel veel bezoekers krijgt op een bepaalde zoekterm, maar geen conversies, dan weet je dat je daar niet direct op hoeft te focussen met SEO. En andersom.

Wat levert SEO jouw bedrijf op?

Goede vraag. En niet direct te beantwoorden. Op basis van je huidige website verkeer en conversiepercentage is er vaak wel een schatting te maken. Maar SEO is van vele factoren afhankelijk. 

Over het algemeen levert SEO als kanaal bij de meeste bedrijven het meeste rendement. Zeker als je het in meerdere fasen inzet: dus SEO voor bezoekers die direct een product of dienst afnemen, maar ook SEO voor bezoekers die je via een lead magnet in je e-maillijst zet. En natuurlijk gebruik je je pixels om ook bezoekers uit SEO die niet direct converteren via remarketing weer naar je website te sturen.

Zo draagt SEO bij aan de gehele funnel en aan meerdere online marketing kanalen.